Hakken

Home Diensten Hakken

Uw gevel laten uithakken.

Het weer heeft veel invloed op de gevel van uw pand of woning. De voegen raken beschadigd en hierdoor kun je vochtdoorslag krijgen in de woning en er kan eventueel vorstschade ontstaan.

Door het uithakken, reinigen en voegen van een gevel, zorgen we niet alleen voor een gevel die weer een goede bescherming geeft, maar kunnen we door gebruik te maken van een andere structuur of kleur van de voeg, de gevel een geheel ander uiterlijk geven.

Het uithakken kunnen we op 2 manieren uitvoeren. We kunnen de voegen uithakken of uitslijpen. Uithakken/slijpen kunnen we ook stofvrij voor u doen. Dit is een milieu vriendelijke oplossing en zorgt voor een beperkte overlast. Dit doen we met professioneel materiaal , de oude voegen worden hierbij tijdens het hakken middels een speciale aangesloten stofzuiger opgezogen.

De voegen die te hard en of te smal zijn worden uitgeslepen. Vooral bij de oudere panden maken we meer gebruik van het slijpen van de voegen. Stenen die beschadigd zijn worden vervangen zodat het weer een mooi geheel wordt.

Heeft u hakwerk? Neem dan snel contact met ons op!