Over ons

Home Over ons
de-zaak
Mijn naam is Johannes Jager, en ben al meer dan 25 jaar werkzaam als voeger. Door de jaren heen heb ik mij in alle facetten van het voegen gespecialiseerd. Ik ben vooral werkzaam in de provincies Friesland, Groningen, en Drenthe. Ik ben begonnen als werknemer bij verschillende bedrijven. Ongeveer 15 jaar geleden ben ik mijn eigen voegbedrijf in Harkema begonnen, Voegbedrijf J.Jager. Ik was werkzaam als ZZP er voor andere bedrijven maar ik had zelf ook allerlei grote en kleinere projecten. Aangezien ik steeds meer en grotere projecten kreeg heb ik in 2013 een BV opgericht. Ik ben werkzaam vanuit mijn pand op het industrieterrein in Surhuisterveen. Hier heb ik mijn opslag en kantoorruimte.

Voegbedrijf J.Jager BV werkt met 10 vaste medewerkers, dit zijn allemaal gemotiveerde medewerkers, ze verstaan hun vak en zijn in het bezit van een VCA certificaat.

Voegbedrijf J.Jager BV is een erkend leerbedrijf onder Fundeon.

Bij Voegbedrijf J.Jager BV, kunt u terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden aan uw gevel.

  • Wij kunnen het hakken, reinigen, voegen, impregneren, metselwerk, scheurherstel en spouwverankering( ABC adamas) in de gevelrenovatie voor u verzorgen.

Maar ook nieuwbouw en snijvoegwerk, glasbewassing, dak reiniging etc.

Wij doen werkzaamheden voor :

  • Particulieren
  • Woningbouwverenigingen
  • Aannemers/ bouwbedrijven
  • VVE

 

Wilt u meer over ons weten, neem dat contact met ons op